Nieuwsbrief januari 2019

Banner v2.png

Misschien kent u dat gevoel wel? Heeft u een mooie dikke trui gekocht, vindt u geen gelegenheid om hem te dragen. Te warm voor op het werk, te koud om zonder jas naar buiten te gaan. Zo is het altijd iets! Maar wanneer kunt u er dan mee pronken?

De oplossing is dichtbij, want op 15 februari vieren we de landelijke Warmetruiendag. Dé gelegenheid om alsnog te pronken met die lekker warme lievelingstrui! Hoe dan? De spelregels zijn simpel: zet de verwarming lager, trek die lievelingstrui aan én bespaar! Zo gaan we samen de energieverspilling te lijf. En vergeet niet om er dan meteen een mooie foto van te maken. Want om deze dag extra leuk te maken, koppelen wij een winactie eraan vast.

Laat ons zien hoe u met uw trui een steentje bijdraagt en maak kans op een Bol.com waardebon van € 50,00! Vergeet niet om uw foto uiterlijk maandag 18 februari te mailen naar klantenservice@ennatuurlijk.nl. De winnaar maken we bekend in de nieuwsbrief van februari.

Uw factuur; van brievenbus naar inbox

Liever geen envelop op de deurmat, maar een e-mail in uw inbox? Dat kan! De komende tijd gaan we namelijk al onze klanten de mogelijkheid bieden om facturen digitaal te ontvangen. Zo verbruiken we samen een stuk minder papier en maken we betalen gemakkelijker!

Wilt u overstappen naar een digitale factuur? Wijzig dan uw communicatievoorkeur via ons online klantenportaal Mijn Warmte. Wij sturen u dan de volgende factuur per e-mail. Ook bewaren we de facturen netjes en veilig in uw account op Mijn Warmte. Zo heeft u meteen een digitaal archief. Dat is wel zo makkelijk!

Icon Geld.png

Service en administratiekosten verlaagd
Met ingang van 1 februari verlagen we onze service- en administratiekosten. Dit betekent dat het basistarief zakt van € 2,42 naar € 1,00 per factuur. Dit zijn kosten voor de brief, de envelop, het verzenden en het verwerken van de betaling door de bank. Vanaf 1 februari is deze aanpassing ook meegenomen in uw voorschot, waardoor dit bedrag mogelijk iets lager is. Ook geven we afhankelijk van uw voorkeuren nog een korting op dit basistarief. Hoeveel? Dat hangt af van de manier waarop u de facturen wilt ontvangen en betalen. 

Bekijk hier de korting

Zien we u in 2019?

LOL Maastricht02_580px.png

Bij Ennatuurlijk vinden we het belangrijk om u te leren kennen. Want als we dicht bij u staan, weten we hoe we u nog beter kunnen helpen. En misschien vindt u het andersom ook prettig om ons te ontmoeten en vragen te stellen. Bijvoorbeeld over de techniek achter uw duurzame warmte, de opbouw van uw factuur of manieren om te besparen op uw verbruik. Daarom trekken we met Ennatuurlijk regelmatig het land in.

In 2018 hebben we veertien keer een Loket-op-Locatie georganiseerd. En omdat deze dagen goed bezocht worden, gaan we daar in 2019 gewoon mee door. Helemaal omdat onze collega’s het ook leuk vinden om u te ontmoeten. Bijvoorbeeld Michelle, zichtbaar op bovenstaande foto: “Het is erg leuk om tijdens een Loket-op-locatie met klanten te praten. Op die manier heb je sneller een persoonlijk gesprek. Ook vind ik het erg leuk om een gezicht bij de persoon te hebben waarmee ik spreek. Verder is het voor klanten natuurlijk makkelijker om zo met ons in contact te komen.”

Zien we u in 2019 ook tijdens een Loket-op-locatie? Houd de agenda onderaan deze nieuwsbrief goed in de gaten!

Samen werken aan de energietransitie

De energietransitie is in volle gang en warmte is een van de alternatieven voor huishoudens die van het aardgas af gaan. Het leveren van warmte valt of staat bij de infrastructuur: de warmteleidingen en aftakkingen vanaf de opwek tot in uw woning. Voor de aanleg van het netwerk kiezen we daarom steeds vaker voor partners waarmee we eerder hebben samengewerkt. Het verzekert ons van kennis en kundigheid.

Zo hebben we in 2018 in ruim dertig projecten samengewerkt met Heijmans. Zij legden onder andere in Sittard, Enschede, Zeewolde, Eindhoven en Tilburg netwerken aan voor Ennatuurlijk. En op dit moment werken we samen in Breda voor een uitbreiding van het netwerk. Zo worden er weer flinke stappen gezet in de energietransitie. Wilt u meer weten over onze samenwerking met Heijmans en de ontwikkelingen in Breda? Lees dan hier snel verder.

Icon-onderhoud.png