Augustus 2018

Header_augustus_website_02.jpg

De zomer is bijna voorbij. Hopelijk heeft u genoten van alle mooie en zonnige dagen! Ook in de zomermaanden hebben wij bij Ennatuurlijk niet stilgezeten. De afgelopen tijd zijn wij onder andere druk geweest met het maken van een video met uitleg over de jaarafrekening. Klanten hebben namelijk aangegeven dit een prettige manier te vinden om meer te weten te komen. Daarom geven we in de video antwoord op vragen als: ‘hoe is de jaarafrekening opgebouwd?’ en ‘waar staan alle begrippen voor?’.

Wilt u de video bekijken? Zet de popcorn maar klaar en neem snel een kijkje!

 

 

Warmte voor studenten in Breda

Ook studenten in Breda zitten er straks warmpjes bij. Tenminste als ze in één van de 120 studentenstudio’s gaan wonen aan de Beverweg. Al vanaf 2006 wordt er gesproken over studentenhuisvesting op deze locatie, nu komt er dus schot in de zaak.

Op dit moment wordt het huidige pand aan de Beverweg gesloopt, daarna start VolkerWessels Vastgoed met de bouw van de studio’s. Naar verwachting worden ze in 2019 opgeleverd. De studio’s krijgen dan warmte geleverd door Ennatuurlijk voor ruimteverwarming en warm kraanwater. Wij heten de studenten nu al warm welkom!

Icon Grootzakelijk_RGB_280px.png

Nieuwe afleverset nodig?

Installatie afleverset_580px.jpg

Het grootste deel van onze klanten maakt gebruik van een afleverset van Ennatuurlijk die ruimteverwarming en warm kraanwater mogelijk maakt. Dat is wel zo makkelijk, omdat al het storingsonderhoud en de toekomstige vervanging dan door Ennatuurlijk geregeld worden.

Maar dit geldt zeker niet voor iedereen. Zo zijn er ook nog veel huishoudens die van oudsher via hun afleverset wel ruimteverwarming ontvangen van Ennatuurlijk, maar geen warm kraanwater. In die gevallen is de set voor warm kraanwater eigendom van de woningeigenaar, of wordt deze gehuurd van een andere partij. En dat kan bij storingen soms best verwarrend zijn. Wilt u liever één afleverset van Ennatuurlijk die zowel ruimteverwarming als warm kraanwater verzorgt?

Als u eigenaar of huurder bent van de afleverset in uw woning, dan kunt u een afleverset voor ruimteverwarming én warm kraanwater van Ennatuurlijk aanvragen. Wij plaatsen kosteloos een afleverset met een warmtapwaterapparaat dat u per minuut circa 8 liter water van 60 °C biedt. Ook als u liever meer warm water tot uw beschikking heeft, bijvoorbeeld omdat u een stortdouche heeft, dan is dit mogelijk. Hier zijn wel kosten aan verbonden.

Op deze pagina vindt u meer informatie over eventuele aanpassingen aan uw afleverset. Vindt u daar niet de informatie die u zoekt? Neem dan contact op met onze klantenservice. Onze medewerkers staan voor u klaar.

Wist u dat?

Je kunt de TV bijna niet meer aanzetten of men heeft het erover dat we van het gas af moeten. U hoeft zich daar niet druk om te maken, want u heeft warmte van Ennatuurlijk. Maar achter die warmte van Ennatuurlijk gaat een hele interessante wereld schuil. Wist u dat?

  • Alle leidingen van het Amerwarmtenet bij elkaar net zo lang zijn als de afstand van Tilburg naar Monaco?
  • De mest van één koe zeven huishoudens kan voorzien van warmte en warm kraanwater?
  • Ennatuurlijk inmiddels warmte levert aan 80.000 huishoudens in Nederland?
  • Tuinders in Made en Waspik onze warmte gebruiken om onder andere paprika’s en komkommers te kweken?
  • Water op twee kilometer diep in de grond warmer is dan 70 graden?
  • Wij 362 klanten hebben met de achternaam Jansen? En dat geen andere achternaam vaker in onze administratie voor komt?
  • Ennatuurlijk inmiddels 26 Loket-op-Locaties door heel Nederland heeft georganiseerd en wij hier gewoon mee verder gaan?

Icon Innovatief_RGB_280px2.png

Mist u een weetje? Of heeft u zelf een vraag aan ons? Aarzel niet en neem contact met ons op. We helpen u graag!