Maart 2018

Banner maart v2.jpg

Om Enschede verder te verduurzamen start Ennatuurlijk in april met de aanleg van de Warmtebaan Enschede. Het bestaande warmtenet wordt uitgebreid met zes kilometer aan leidingen, waardoor duurzame warmte als alternatief voor aardgas voor de helft van de stad binnen handbereik komt.

Door deze nieuwe leiding zullen onder andere Roombeek en Tattersall, twee bestaande warmtenetten van Ennatuurlijk in Enschede, verder verduurzaamd worden. De ruim 1.800 woningen en bedrijven die op deze twee warmtenetten zijn aangesloten, ontvangen nu nog warmte die geproduceerd wordt door een warmtekrachtkoppeling in combinatie met gasketels. Na afronding van fase 1 van de warmtebaan zal Tattersall duurzaam verwarmd worden met warmte vanuit afvalverwerkingsbedrijf Twence. In 2019 zal vervolgens ook Roombeek aangesloten worden op de Warmtebaan. Met de aanleg van de Warmtebaan Enschede wordt alleen al op de bestaande netten Tattersall en Roombeek jaarlijks 4 miljoen m3 aardgas bespaard. Een mooie stap in de verduurzaming van Nederland.

Volgt u ons ook al op Facebook?

Vindt u het leuk om meer over Ennatuurlijk te weten te komen? Regelmatig posten we op Facebook informatie over onze open dagen, Loket-op-locaties en andere leuke weetjes. Ook vindt u hier meer informatie over onze projecten in het land. Bijvoorbeeld over bestaande netten die we uitbreiden of verduurzamen, of over plaatsen waar we in de toekomst warmte gaan leveren.

Via onze Facebookpagina bent u altijd op de hoogte van onze laatste ontwikkelingen. En het is ook mogelijk om hier vragen te stellen. Bent u nieuwsgierig geworden?

Ga dan snel naar onze Facebookpagina en volg ons. Onder alle nieuwe volgers verloten we twee keer twee Efteling toegangskaarten.

Icon Social media_RGB.png

Ennatuurlijk verhuist

Foto verhuizing_580px.png

Ennatuurlijk werkt hard aan de overgang van aardgas naar duurzame energie. Binnenkort doen we dat vanuit ons nieuwe en bijzonder duurzame kantoorpand. We gaan namelijk verhuizen! Vanaf 1 april is ons nieuwe adres Achtseweg Zuid 153 X, 5651 GW in Eindhoven. En nee, dit is geen 1 april grap!

Ons nieuwe kantoorgebouw bevindt zich op Strijp en sluit naadloos aan op onze ambitie om bij te dragen aan de energietransitie in Nederland. We zorgen namelijk voor een aansluiting op ons eigen warmtenet dat een biomassacentrale als bron heeft en maken daarnaast gebruik van warmtepompen.

Voor, tijdens en na de verhuizing zijn wij gewoon te bereiken op ons vaste telefoonnummer 085-2734567. Maar daarnaast ook via e-mail, social media en via het contactformulier op onze website. Alleen als u ons per post wilt bereiken vragen we u vanaf 1 april 2018 rekening te houden met ons nieuwe postadres: Postbus 1200, 5602 BE Eindhoven.

Ook vanuit Eindhoven gaan wij voor een uitstekende service.

Vraag & Antwoord

Wat is een RF-module en wanneer vindt de afschrijving van de automatische incasso plaats? Dit zijn zomaar twee vragen waar u mogelijk het antwoord op wilt weten. Nu kunt u ons op werkdagen tussen 8:00 uur en 18:00 uur natuurlijk altijd even bellen, maar wat als zo’n vraag bijvoorbeeld net in het weekend speelt? U hoeft dan niet te wachten tot maandagochtend om een antwoord te krijgen.

Veelgestelde vragen.PNG

Op onze website hebben we een overzicht opgenomen met de veel gestelde vragen. En natuurlijk zijn deze voorzien van een bijpassend antwoord.

Om te voorkomen dat u door de bomen het bos niet meer ziet hebben we de vragen opgedeeld in logische onderwerpen én een zoekfunctie toegevoegd. Wij hopen dat u zo sneller een antwoord vindt op uw vragen. Heeft u al een kijkje genomen? Laat het ons vooral weten als u nog verbetertips heeft.