September 2018

Banner september 2018_0.jpg

In tijden waar 8,3 miljoen Nederlanders dagelijks gebruik maken van WhatsApp, willen wij het u zo makkelijk mogelijk maken om met ons in contact te komen. Daarom kunt u sinds deze maand ook via WhatsApp eenvoudig en snel met al uw vragen bij onze klantenservice terecht.

Bas, manager klantenservice, is enthousiast: ‘We willen onze service zo goed mogelijk laten aansluiten bij de wensen van onze klanten, dus ook via de communicatiekanalen die zíj het fijnst vinden. Via WhatsApp bereikbaar zijn is dan een logische stap.’ 

Ook Meneer Ten Bloemendal, klant bij Ennatuurlijk, was aangenaam verrast met de komst van WhatsApp. Meneer is slechthorend en daarom is bellen voor hem geen optie. Door een simpel appje naar onze klantenservice te sturen, kon hij alsnog snel geholpen worden met zijn vraag over de hoogte van zijn voorschot. Daarnaast bood WhatsApp hem een extra mogelijkheid: door een foto van zijn meterstand mee te sturen, kon hij nóg beter geholpen worden.

Heeft u ook een vraag? Bijvoorbeeld over uw jaarafrekening of omdat u graag uw gegevens wilt wijzigen? Aarzel dan niet en stuur ons een berichtje. We zijn tussen 9.00 en 17.00 uur via 06 11 46 11 51 te bereiken. Tip: voeg dit nummer als contact toe in uw telefoon om met ons te kunnen appen.

Binnenkort ontvangt u uw factuur digitaal!

Na de introductie van iDEAL afgelopen mei staan we nu aan de vooravond van een nieuwe introductie. U ontvangt namelijk uw facturen binnenkort digitaal! Op dit moment testen we het digitaal ontvangen én betalen van facturen met een kleine pilotgroep. Zo weten we zeker dat eventuele kinderziektes er al uit zijn voordat u straks uw facturen digitaal ontvangt.

De digitale factuur bevat ook een iDEAL-betaalknop. Zo wordt betalen nog makkelijker! Wilt u uw e-mailadres wijzigen of wilt u uw factuur per post blijven ontvangen? Dat is geen probleem!

U past uw voorkeurskanaal voor correspondentie eenvoudig aan via ons online klantenportal Mijn Warmte. Ongeveer twee weken voordat u uw eerste factuur digitaal ontvangt, ontvangt u meer informatie op het bij ons bekende e-mailadres.

Digitaal factureren_280px.jpg

Hulp bij een betaalachterstand

Foto Vroeg erop af_580px.png

Niemand vindt het leuk om hulp te vragen bij betaalachterstanden. Toch is het belangrijk om dit onderwerp bespreekbaar te maken en op tijd aan de bel te trekken als het even niet lukt om rond te komen. Want zo kunnen we sámen grotere problemen, zoals afsluiting van warmte, voorkomen.

Daarom doet Ennatuurlijk sinds begin dit jaar mee aan de pilot Vroeg Eropaf Breda. Samen met gemeente Breda, drie grote Bredase woningcorporaties en enkele andere bedrijven proberen we klanten met een beginnende betaalachterstand te helpen. Zij worden actief benaderd door een maatschappelijk werker, die bijvoorbeeld helpt bij het in kaart brengen van de betaalachterstand en bemiddelt met schuldeisers.

Dat deze aanpak succesvol is, dat blijkt. We hebben al diverse klanten kunnen helpen. Zo ook Hasim. Benieuwd naar zijn verhaal en wat u zelf kunt doen bij beginnende schulden?

Lees hier het interview met Hasim

Winactie: de beste duurzame tip

Op woensdag 10 oktober 2018 vindt alweer de tiende editie van de Dag van de Duurzaamheid plaats. Deze dag is er extra aandacht voor iedereen die zich wil inzetten voor een schone en prettige samenleving. Ook bij Ennatuurlijk staan we hier graag bij stil. Want duurzaamheid speelt een belangrijke rol in ons denken en doen. Maar hoe duurzaam bent u eigenlijk? En wat kunnen we van elkaar leren?

Speciaal voor de jubileumeditie van de Dag van de Duurzaamheid hebben we een winactie bedacht. We zijn erg benieuwd hoe duurzaamheid terugkomt in uw dagelijkse leven. Bijvoorbeeld doordat u bewust energiezuinige lampen gebruikt, of dagelijks sportief met de fiets naar het werk gaat.

Heeft u een tip waarmee onze samenleving nog duurzamer kan worden? Stuur uw tip dan uiterlijk woensdag 10 oktober naar onze klantenservice. In de nieuwsbrief van oktober delen we de beste tips. En onder de beste tips verloten we bovendien een Bol.com bon ter waarde van € 50,00!

Icon CO2 uitstoot_boom_RGB_280px_0.png