Wanneer is warmte 
interessant voor u?

Is het tijd om uw energieverbruik eens kritisch onder de loep te nemen? Met het oog op mvo of de waardevastheid van uw bedrijfsgebouw? Dan is een aansluiting op het warmtenet in Hengelo een uitstekende optie voor het verwarmen van uw bedrijf.  

U denkt waarschijnlijk aan duurzame warmte als u aan het warmtenet in Hengelo denkt. Logisch. Hoe die het best kan worden toegepast in uw bedrijf is afhankelijk van verschillende factoren. Denk aan eventuele industriële restwarmte binnen uw bedrijf, het financiële plaatje en de hoeveelheid die u nodig heeft. Allemaal zaken die duidelijk worden tijdens een gesprek met een van onze salesmanagers.

Wilt u advies over warmte?

Dat geven we graag! U bereikt ons via 085−2734543.

Hoe gaan we te werk?

1. Aanvragen mogelijkheden warmte
2. Inventariseren wensen
3. Voorstellen conceptontwerp
4. Opstellen projectvoorstel
5. Bespreken voorstel
6. Goedkeuren voorstel
7. Opstellen overeenkomst
8. Ondertekenen contract
9. Aansluiten op warmtenet
10. Starten warmtelevering

Voordelen van het warmtenet in Hengelo

Uw aansluiting op het warmtenet in uw gemeente biedt heel wat voordelen.  

Met een aansluiting op het warmtenet in Hengelo boekt u met één beslissing verschillende bedrijfsresultaten. Mvo en de waardevastheid van uw bedrijfsgebouw krijgen een enorme impuls. Een verbeterd comfort. Een lagere CO2-footprint. Een stap omhoog in energielabels. En hogere BREEAM- en EPC-scores. En dat met warmte van Hengelo voor Hengelo! Zo neemt u uw maatschappelijke verantwoording op een heel concrete én lokale manier.

In de dagelijkse praktijk spreken de voordelen voor zich: technische installaties nemen minder ruimte in beslag, het is veiliger doordat er geen gasinstallatie nodig is, u hoeft zich niet met onderhoud bezig te houden en er is geen risico op onverwachte onderhoudskosten of herinvesteringen. Want Warmtebedrijf Hengelo neemt die laatste twee aspecten op zich. Zo wordt duurzame warmte nog comfortabeler.