Uw partner in advies

Hoewel duurzame warmtenetten nog een relatief nieuwe ontwikkeling zijn binnen Nederland, heeft Ennatuurlijk al brede en vooral praktijkgerichte ervaring opgebouwd op dit vlak. Niet alleen wat betreft de technieken, maar ook als het aankomt op het realiseren van klein- en grootschalige projecten.

Ennatuurlijk heeft onder meer ervaring met het koppelen van gevers en ontvangers van restwarmte, opwekken en transporteren van duurzame warmte en koude en ontwikkelen van gasvrije woonwijken. En met de samenwerking met verschillende stakeholders bij een project. Wilt u hulp bij het omzetten van uw advies naar realisatie? Bijvoorbeeld als het gaat om techniek, financiering en klantproces? Wij geven graag antwoord en delen kennis, ervaring en praktische inzichten met u. 

Wilt u in gesprek over een project?

Salesmanager Bas en zijn collega’s staan voor u klaar.

 

persoon
085-2734559

Warmtenetten_Ennatuurlijk_0.jpgEnnatuurlijk zet warmte op de kaart. 
Ontdek waar onze warmtenetten liggen.

Ennatuurlijk heeft op verschillende plekken in Nederland warmtenetten. En we werken hard aan het uitbreiden van onze bestaande warmtenetten en het realiseren van nieuwe netten. Kijk vooral even op de kaart of er een warmtenet van Ennatuurlijk bij u in de buurt ligt. 

Bekijk onze warmtenetten